Agussetiyanto’s Blog

  • 04:03:09 am on November 9, 2008 | 0
    Tag:, , , , ,

    KUMPULAN Syair Lagu :

    Kadung Gelo

    Pancen mulo aku wis rumongso

    yen kuwe ora bisa dipercoyo

    Janjimu nyatane mung lamis lambe

    Bebasane sore kedele esok tempe

    mulo wis kebacut kadung gelo

    Bebasane sore kedele esok tempe

    mulo wis kebacut kadung gelo

    pancen aku wis nduweni pangroso

    yen kowe ora biso ditulodo

    janjimu pungkasane mung cidro bloko

    njur adigang adigung adiguna

    lali kang sinambut karyo

    dumadine kahanan kaya ngene

    ra biso dielingke

    dumadine kahanan kaya ngene

    ra biso dielingke

    Pancen mulo aku wis rumongso

    yen kuwe ora bisa dipercoyo

    Janjimu nyatane mung lamis lambe

    Bebasane sore kedele esok tempe

    mulane wis kebacut kadung gelo

    Bebasane sore kedele esok tempe

    mulane wis kebacut kadung gelo

    Pancen mulo aku wis rumongso

    kuwe ora bisa dipercoyo

    pancen aku wis nduweni pangroso

    kowe ora biso ditulodo

    Reff

    Pancen mulo aku wis rumongso

    yen kuwe ora bisa dipercoyo

    Janjimu nyatane mung lamis lambe

    Bebasane sore kedele esok tempe

    mulane wis kebacut kadung gelo

    Bebasane sore kedele esok tempe

    mulane wis kebacut kadung gelo

    mulane wis kebacut kadung gelo

    angkoro murko

    biyen mulo aku rak kondo

    ojo dumeh siro wus kuwoso

    njur adigang adigung adiguno

    lali karo kang moho kuwoso

    biyen mulo aku rak wis crito

    ojo dumeh kowe sugih bondo

    bondo donya kuwi mung kenane lungo

    elingo kang mohon kuwoso

    nalikanejamane wis beda

    sing maune nduweni kuoso

    saikine wis pada sengsoro

    marga angkoro murko

    biyen aku rak ws crito

    ojo dumeh kuwe sugih banda

    banda dunyo kuwi mung kenane lungo

    elingo karo kang moho kuwoso

    REFF

    nalikanejamane wis beda

    sing maune nduweni kuwoso

    saikine wis pada sengsoro

    marga angkoro murko

    nalikane jamane wis beda

    sing maune nduweni kuwoso

    saikine wis pada sengsoro

    marga angkoro murko

    biyen muloaku rak kondo

    ojo dumeh siro wus kuwoso

    njur adigang adigung adiguno

    lali karo kang moho kuwoso

    lali karo kang moho kuwoso

    Naliko wis

    Naliko wis tekan titi mongso

    Tan keno disemoyo

    Bendune bilahi kangungane Gusti

    tan disumurupi

    Naliko wis garising pepesti

    Tan keno diuwahi

    Urip mati kuwi kagungane gusti

    tan biso diselaki

    Sopo wae yen wis titi mongso

    ora bakal biso disemoyo

    Urip mati kuwi kagunangane gusti

    tan biso diselaki

    Naliko wis grising pepesti

    Tan keno diuwahi

    Urip mati kuwi kagunangane gusti tan biso diselaki

    Reff

    Naliko wis tekan titi mongso

    Tan keno disemoyo

    Bendune bilahi kangungane Gusti

    Tan disumurupi

    Sopo wae yen wis titi mongso

    ora bakal biso disemoyo

    Urip mati kuwi kagungane gusti

    tan biso diselaki

    Naliko wis garising pepesti

    Tan keno diuwahi

    Urip mati kuwi kagungane gusti

    tan biso diselaki

    Sopo wae yen wis titi mongso

    ora bakal biso disemoyo

    Urip mati kuwi kagunane gusti

    tan biso diselaki

    Naliko wis tekan titi mongso

    Tan keno disemoyo

    Bendune bilahi kangungane Gusti

    Tan disumurupi

    NINGGAL JANJI

    Opo kowe ra kelingan

    Karo janjimu dek biyen

    Jare ngajak mukti bebarengan

    Saikine la kok mlaku ijen

    Opo kowe pancen lali

    Karo janjimu dek wingi

    Jare urip bareng mukti

    Saikine la kok ninggal janji

    Reff. 1

    Sawise kowe biso urip mulyo

    ra kelingan marang sing wis mbelo

    Sawise kowe wis nduweni kuwoso

    njur adigang adigung adiguno

    Reff: 2

    Opo kowe pancen lali

    Karo janjimu dek wingi

    Jare urip bareng mukti

    Saikine la kok ninggal janji

    Reff: 3

    Sawise kowe biso urip mulyo

    ra kelingan marang sing wis mbelo

    Sawise kowe wis nduweni kuwoso

    njur adigang adigung adiguno

    ELING ELING

    Ojo dumeh siro uwis mulyo

    sugih bondo mas picis raja brono

    ora kelingan marang ingkang moho mulyo

    donyo brono kuwi kenane lungo

    Ojo dumeh siro wus kuwoso

    njur adigang adigung adiguno

    Ora kelingan marang ingkang gawe jagad

    Pangkat drajat kuwi kenane minggat

    Reff: 1

    Eling-eling siro manungso

    Urip ing ndoyo kuwi mung sadelo

    Paribabase urip mung mampir ngumbe

    printahe gusti ojo dilalekake

    Eling-eling siro manungso

    Sopo urip bakal ketekan pati

    Urip mati kjuwi kagungane gusti

    Sopo wae ora biso anyelaki

    Reff: 2

    Ojo dumeh siro wis mulyo

    sugih bondo mas picis raja brono

    ora kelingan marang ingkang moho mulyo

    donyo brono kuwi kenane lungo

    Ojo dumeh siro wus kuwoso

    njur adigang adigung adiguno

    Ora kelingan marang ingkang gawe jagad

    Pangkat drajat kuwi kenane minggat

    Reff: 3

    Eling-eling siro manungso

    Urip ing ndoyo kuwi mung sadelo

    Paribabase urip mung mampir ngumbe

    printahe gusti ojo dilalekake

    Ojo dumeh siro wis mulyo

    sugih bondo mas picis raja brono

    ora kelingan marang ingkang moho mulyo

    donyo brono kuwi kenane lungo

    donyo brono kuwi kenane lungo

    R0JO MUDO

    ono sijine crito critane sayemboro

    sopo wae sing karep dadi rojo

    sing pengin dadi rojo

    modale akeh bondo

    Sopo wae sing kalah bondo musno

    Jebule sing dadi rojo umure isih mudo

    Menang mergo akeh sing pada mbelo

    Bareng wis dadi rojo

    Lali karo sing mbelo

    Njur adigang adigung adiguno

    Reff: 1

    Pungkasane cerito

    akeh sing pada gelo

    rojo mudo soyo angkoro murko

    Lakune sak enake ra no sing ngelingake

    Kabeh podo wedi karo rajane

    opo maneh punggawane stengah mati wedine

    wedine nek dicopot jabatane

    Reff. 2

    Lakune sak enake ra no sing ngelingake

    kabeh podo wedi karo rajane

    Opo maneh dewane ora mikir rakyate

    mergo uwis disumpel suarane

    Jamane jaman edan akeh sing podo ngedan

    wis do ngedan malah ora  keduman

    Sak bejane sing lali isih bejo sing eling

    Isih beja sing eling lan waspodo

    Jaman edan podo ngedan

    wis do ngedan  ra keduman

    by: kangagoes@copyright 2005

    EMAN TEMEN

    Eman eman eman temen

    Wong sugih ora sembahyang

    Eman eman eman temen

    Wong mlarat ora gelem sembahyang

    Oo, eman temen, wong sugih wong sugih ora sembahyang

    Ooo,eman temen, wong mlarat wong mlarat ora gelem sembahyang

    Nabi Sulaiman luwih sugih sembahyang

    Nabi Ayub luwih mlarat gelem sembahyang

    REFF:

    Ooo, eman temen, wong sugih wong sugih ora sembahyang

    Ooo,eman temen, wong mlarat wong mlarat ora gelem sembahyang

    Nabi Sulaiman luwih sugih sembahyang

    Nabi Ayub luwih mlarat gelem sembahyang

    Eman eman eman temen

    Wong sugih ora gelem sembahyang

    Wong mlarat wong mlarat ora gelem sembahyang

    Eman temen eman temen eman temen

    IBO NIAN

    Ibo ibo ibo nian

    Orang kayo idak sembahyang

    Ibo ibo ibo nian

    Orang saro idak sembahyang

    Ooo, ibo nian,

    orang kayo idak sembahyang

    Ooo, ibo nian,

    orang saro orang saro idak sembahyang

    Nabi Sulaiman kayo nian sembahyang

    Nabi Ayub saro nian sembahyang

    REFF:

    Ooo, ibo nian,

    orang kayo orang kayo idak sembahyang

    Ooo, ibo nian,

    orang saro orang saro idak sembahyang

    Nabi Sulaiman kayo nian sembahyang

    Nabi Ayub saro nian sembahyang

    Ibo ibo ibo nian

    Orang kayo idak sembahyang

    Orang saro orang saro idak sembahyang

    Ibo nian ibo nian ibo nian

    NYUWUN BAROKAH

    Duh gusti moho murah kulo nyuwun rejeki ingkang barokah

    kangge amal jariyah ugi kangge sangu ibadah teng Mekkah

    najan kulo dereng gadah omah nanging kulo sregep ibadah

    najan kulo urip susah nanging ati kulo tetep bungah

    Duh gusti moho murah kulo nyuwun rejeki ingkang barokah

    kangge amal jariyah ugi kangge sangu ibadah teng Mekkah

    najan kulo dereng gadah omah nanging kulo sregep ibadah

    najan kulo niki urip susah nanging ati kulo tetep bungah

    Duh gusti moho murah kulo nyuwun rejeki ingkang barokah

    kangge amal jariyah ugi kangge sangu ibadah teng Mekkah

    REFF:

    Duh gusti moho murah kulo nyuwun rejeki ingkang barokah

    kangge amal jariyah ugi kangge sangu ibadah teng Mekkah

    najan kulo dereng gadah omah nanging kulo sregep ibadah

    najan kulo niki urip susah nanging ati kulo tetep bungah

    Duh gusti moho murah kulo nyuwun rejeki ingkang barokah

    kangge amal jariyah ugi kangge sangu ibadah teng Mekkah

    najan kulo dereng gadah omah nanging kulo sregep ibadah

    najan kulo niki urip susah nanging ati kulo tetep bungah

    Duh gusti moho murah kulo nyuwun rejeki ingkang barokah

    kangge amal jariyah ugi kangge sangu ibadah teng Mekkah

    Duh gusti moho murah kulo nyuwun rejeki ingkang barokah

    DUH GUSTI

    Duh Gusti Pangeran ingkang nguwaosi jagad royo

    Mugio Pangeran apunten sedoyo dosa kulo

    Kulo angakeni lepat milo niki bade tobat

    Mboten malih bade sesat Kulo wedi dipun laknat

    Kulo angakeni lepat milo niki bade tobat

    Mboten malih bade sesat Kulo wedi dipun laknat

    Duh Gusti Pangeran ingkang nguwaosi jagad royo

    Mugio Pangeran apunten sedoyo dosa kulo

    REFF: 1

    Kulo angakeni lepat milo niki bade tobat

    Mboten malih bade sesat Kulo wedi dipun laknat

    Kulo angakeni lepat milo niki bade tobat

    Mboten malih bade sesat Kulo wedi dipun laknat

    Duh Gusti Pangeran ingkang nguwaosi jagad royo

    Mugio Pangeran apunten sedoyo dosa kulo

    REFF: 2

    Kulo angakeni lepat milo niki bade tobat

    Mboten malih bade sesat Kulo wedi dipun laknat

    Kulo angakeni lepat milo niki bade tobat

    Mboten malih bade sesat Kulo wedi dipun laknat

    Duh Gusti Pangeran ingkang nguwaosi jagad royo

    Mugio Pangeran apunten sedoyo dosa kulo

    Kulo angakeni lepat milo niki bade tobat

    Mboten malih bade sesat Kulo wedi dipun laknat

    Kulo angakeni lepat milo niki bade tobat

    Mboten malih bade sesat Kulo wedi dipun laknat

    Duh Gusti Pangeran ingkang nguwaosi jagad royo

    Mugio Pangeran apunten sedoyo dosa kulo

    Duh Gusti Pangeran ingkang nguwaosi jagad royo

    Mugio Pangeran apunten sedoyo dosa kulo

    TOMBO ATI

    Tombo ati tombo atine manungso tombo atine manungo kuwi

    Tombo atine manungo kuwi ono limo wernane limo wernane limo wernane

    kaping sijine moco al’quran ugo jo lali karo maknane

    kaping pindone sholat tengah wengi

    kaping telune wong sholeh kumpulono

    kaping pat weteng setengah luwih

    ping lima zikir wengi kang suwe

    sijine lamun biso nglakoni

    insyallah gusti Allah ayembadani

    REFF:

    Tombo atine manungso

    kuwi ana lima perkoro

    atine sopo sing ora loro

    Kuwi tombo atine manungso

    Tombo atine manungso

    kuwi ana lima perkoro

    atine sopo sing ora loro

    Kuwi tombo atine manungso

    kaping sijine moco al’quran ugo jo lali karo maknane

    kaping pindone sholat tenagh wengi

    kaping telune wong soleh kumpulono

    kaping pat weteng setengah luwih

    ping lima zikir wengi kang suwe

    sijine lamun biso nglakoni

    insyaallah gustiAllah nyembadani

    Tombo atine manungso

    kuwi ana lima perkoro

    atine sopo sing ora loro

    Kuwi tombo atine manungso

    Tombo atine manungso

    kuwi ana lima perkoro

    atine sopo sing ora loro

    Kuwi tombo atine manungso

    by: kangagoes@copyright 2005

    Iklan
     

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: